Оперативна урологія та онкоурологія в LISOD

В умовах Центру сучасної урології LISOD виконуються хірургічні операції будь-якої складності — як при онкологічних, так і при неонкологічних захворюваннях.

Види урологічних операцій, які проводяться в LISOD:

1. Ендоскопічні трансуретральні втручання.

2. Лапароскопічні операції.

3. Відкриті оперативні втручання.

Водночас оптимальний доступ обирається командою хірургів з урахуванням конкретної клінічної ситуації. В усіх випадках, коли це можливо, обираються малоінвазивні втручання.

Доброякісні новоутворення

В Центрі сучасної урології LISOD лікуються:

  • Доброякісна гіперплазія передміхурової залози. Виконується біполярна трансуретральна резекція у випадках, коли консервативне лікування не допомагає.
  • Доброякісні новоутворення нирок. Видаляються лапароскопічно. Перевага надається резекціям (видалення тільки патологічних ділянок). Наприклад, кісти нирок видаляються у випадку підозри та ризику малігнізації.
  • Сечокам’яна хвороба. Невеликі конкременти сечоводів видаляються за допомогою уретероскопії.

Крім того, виконуються всі можливі малі (амбулаторні) урологічні втручання.

Злоякісні пухлини

Хірургічно видаляються як невеликі за обсягом новоутворення (мала оперативна урологія), так і об’ємні пухлини.

Які онкологічні урологічні захворювання лікують в LISOD оперативним шляхом?

Усі онкоурологічні хвороби на локалізованій стадії, коли рекомендоване хірургічне лікування.

Фахівці  надають перевагу малоінвазивним втручанням — лапароскопічним (рак нирки, рак сечового міхура, рак передміхурової залози тощо) і ендоскопічним (рак сечового міхура, рак передміхурової залози тощо). Це дозволяє мінімізувати ризики ускладнень та сприяє швидкому відновленню пацієнта.

Крім того, за допомогою малоінвазивних методик виконуються діагностичні та діагностично-лікувальні процедури. Наприклад, біопсія новоутворень сечоводів виконується за допомогою уретероскопії. Орхіфунікулектомія — видалення яєчка з пухлиною і сім’яним канатиком для дослідження і визначення подальшої тактики лікування.

Реконструктивні операції

Для фахівців LISOD дуже важливо зберегти високу якість життя пацієнтів після закінчення лікування. З цією метою особлива увага приділяється реконструктивній хірургії.

У випадках, коли це можливо, проводиться реконструкція. Наприклад, після видалення сечового міхура проводиться пластична операція для відновлення сечовиділення природним шляхом.

Або ж після хірургічного видалення яєчка може бути встановлений якісний тестикулярний імплант.

Переваги для пацієнта

В Центрі сучасної урології LISOD є все необхідне для діагностики різноманітних урологічних захворювань, а також для їх лікування. У разі потреби виконуються аналізи крові і сечі, призначається УЗД, КТ, МРТ тощо.

Прийом пацієнтів проводять досвідчені і уважні фахівці. Очолює роботу Центру онколог, хірург-уролог, кандидат медичних наук Сергій Приндюк. Він — один із найкращих українських спеціалістів, що займаються діагностикою та лікуванням урологічних захворювань. Член Європейської асоціації урологів, Асоціації урологів України та Асоціації онкоурологів України. Експерт-доповідач провідних українських урологічних конференцій. Лікар впроваджує в практику найсучасніші та найефективніші методи лікування.

Якщо у вас підозрюють або діагностували урологічне чи онкоурологічне захворювання, запишіться на прийом в LISOD. Наші спеціалісти допоможуть встановити точний діагноз і призначать лікування, яке відповідає міжнародним протоколам.

Запишіться на прийом:

0-800-500-110 — дзвінки по Україні безкоштовні;

+38-044-277-8-277.

Інші новини