Лабораторія LISOD отримала сертифікат ISO 15189

З гордістю повідомляємо про отримання важливого сертифіката, який підтверджує високу якість наших лабораторних досліджень, – ISO 15189.

Цей міжнародний стандарт гарантує, що наша клінічна лабораторія відповідає всім жорстким вимогам.

Що таке ISO 15189 і чому це важливо?

ISO 15189 – це міжнародний стандарт, який визначає роботу медичних лабораторій. Дотримання стандарту означає високий рівень контролю до якості досліджень та точності результатів. Іншими словами, це знак якості та професіоналізму кожної лабораторії, яка має відповідний сертифікат.

ISO 15189 охоплює весь процес лабораторної діагностики — від підготовки запитів на аналізи до відбору, транспортування, обробки, зберігання та аналізу зразків. Він також передбачає процедури верифікації та оцінки результатів, підготовки звітів і рекомендацій. Усі ці процеси контролюються на найвищому рівні, забезпечуючи точність та надійність кожного етапу.

Переваги лабораторії, яка має сертифікат ISO 15189

1. Точність результатів. Коли йдеться про здоров'я, помилок бути не може. Стандарт гарантує, що кожен проведений аналіз буде максимально точним. Це дозволяє лікарям приймати обґрунтовані рішення щодо лікування, спираючись на достовірні дані.

2. Безпека та надійність. Отримання сертифіката означає, що лабораторія  контролює кожен етап. Відбір зразків та їх обробка проводяться з дотриманням низки правил. Таким чином виключається ймовірність впливу зовнішніх чинників на результати досліджень.

3. Довіра пацієнтів та лікарів. Коли лабораторія має сертифікат ISO 15189, це підвищує довіру до її роботи з боку лікарів та пацієнтів. Пацієнти можуть бути впевнені, що їхні аналізи виконуються за найсучаснішими методиками. Медичні фахівці точно знають, що можуть покладатися на результати таких досліджень.

4. Міжнародне визнання. Стандарт визнається в усьому світі, тому результати досліджень зможуть прийняти лікарі не лише в Україні, а й за її межами. Це особливо важливо для пацієнтів, які розмірковують про лікування за кордоном або консультуються з лікарями із інших країн.

Що означає акредитація для нас?

Для LISOD отримання сертифіката ISO 15189 – це досягнення і водночас відповідальність. Підтвердження нашої компетенції і стимул розвиватися далі. Ми постійно вдосконалюємо всі наші процеси, щоб пацієнти отримували послуги бездоганної якості. Прагнемо впроваджувати найсучасніші технології, поліпшувати методи роботи та забезпечувати ще вищу точність результатів.

Вдячні всім нашим пацієнтам за довіру. Ми й надалі будемо працювати для вас, турбуючись про ваше здоров'я.

Щиро вітаємо всю команду LISOD із цим важливим досягненням!

Інші новини