Командна робота у променевій терапії

Ні для кого не секрет, що променева терапія — один із провідних елементів комплексного лікування онкологічних захворювань. Разом із хірургією та хімієтерапією вона застосовується при багатьох видах раку.

Ефективність променевої терапії залежить від високотехнологічного обладнання. З його допомогою високі дози радіації спрямовуються безпосередньо в пухлину, спричиняючи загибель патологічних клітин. Але, хоч технології і неймовірно важливі, значно більше значення мають люди, які стоять за процесом лікування і роблять його безпечним та результативним.

У LISOD встановлене сучасне обладнання для променевого лікування — лінійні прискорювачі VARIAN, зокрема, модель Halcyon. Така апаратура дозволяє зменшити тривалість сеансу, збільшити точність лікування, зробити процес терапії більш комфортним для пацієнтів. Проте досягати найкращих результатів у такому лікуванні вдається завдяки команді професіоналів, яка працює в Лікарні ізраїльської онкології.

Лікування раку — це завжди командна робота. І променева терапія — не виняток. У відділенні променевої терапії LISOD працюють різні фахівці, кожен із яких на своєму місці робить внесок у спільну справу — допомагає пацієнту одужати:

  • Куратор відділення. Радіаційний онколог світового рівня, голова Інституту радіаційної онкології при Університетській лікарні «Самсон Ассута Ашдод», голова Національної групи Ізраїлю з радіаційної онкології доктор Елі Сапір (Ізраїль). Здійснює нагляд за роботою відділення, бере участь в обговореннях, дає рекомендації.
  • Променеві терапевти. Досвідчені і грамотні фахівці, які створюють індивідуальний план променевої терапії для кожного пацієнта. Враховують тип хвороби, її стадію, загальний стан пацієнта. Контролюють всі процеси, щоб переконатися, що лікування проходить максимально ефективно.
  • Медичні фізики. Проводять величезну кількість розрахунків, щоб зробити лікування максимально безпечним. Забезпечують радіаційний захист пацієнтів та персоналу лікарні.
  • Рентген-лаборанти. Відповідають за дбайливий догляд, допомагають пацієнтам у кожній ситуації почуватися комфортно і спокійно.

Наші спеціалісти постійно навчаються, відвідуючи тренінги, семінари та конференції по всьому світу. Вони знайомлять з новітніми досягненнями у сфері променевого лікування і запроваджують їх у власну практику.

Злагоджена робота всієї команди є основою успіху променевої терапії. Фахівці працюють разом, обговорюють та коригують плани лікування, адаптують їх під зміни у стані пацієнта. Таким чином кожна людина, яка звернулась на лікування, отримує індивідуальний підхід і найкращий можливий результат.

І додатковий плюс для пацієнтів — променева терапія в LISOD проводиться безоплатно. Співпраця з НСЗУ спростила людям доступ до отримання послуг найвищого рівня. Тож більше не сумнівайтеся — і записуйтесь на консультацію.

 

Оберіть дату для консультації з лікарем:

0-800-500-110 — дзвінки по Україні безкоштовні.

Інші новини