Діагностика раку: чому важлива точність?

Що важливіше в онкології — діагностика чи лікування?

Ми впевнені, що без точної діагностики неможливо розраховувати на успішний результат лікування!

Чому діагностика така важлива? Рак — серйозна хвороба. Він може мати симптоми або довгими роками не виявляти своєї присутності в організмі. Але якщо йдеться про встановлення діагнозу, украй важливо, щоб обстеження було призначене правильно. Це дозволить не пропустити важливі нюанси і розібратись в деталях. Тільки з урахуванням такої інформації можна призначити справді ефективне лікування.

Діагностика в LISOD — це можливість побачити повну картину вашого здоров’я. У багатьох випадках ми не чекаємо, коли рак заявить про себе, а можемо виявити його ще до того, як він завдасть серйозного удару.

Як проводиться діагностика в LISOD?

  • За індивідуальним планом. Клінічний онколог, спілкуючись із пацієнтом, встановлює фактори ризику — вік людини, її симптоми, особистий та сімейний анамнез тощо. З урахуванням цих даних створюється план обстежень. 
  • Швидко. Щоб пацієнт не втрачав часу на цьому етапі і одразу переходив до лікування.
  • Ефективно. Тільки ті обстеження, які потрібні для встановлення точного діагнозу.
  • Спокійно. У комфортних умовах та без зайвого стресу.

Які методи діагностики можна пройти в LISOD?

  • УЗД. Простий і швидкий метод для виявлення змін у різних тканинах.
  • Мамографія з томосинтезом. Виявляє небезпечні зміни у молочній залозі задовго до появи симптомів.
  • МРТ. Детальна візуалізація м’яких тканин, головного мозку тощо.
  • КТ. Чіткі зображення внутрішніх органів, кісток і т.д.
  • Ендоскопічна діагностика. Виявлення змін у шлунково-кишковому тракті, дихальній системі і т.д. Видалення поліпів для запобігання появи пухлин. Видалення пухлин на ранній стадії.
  • Гінекологічна діагностика. УЗД, кольпоскопія, цитологічні дослідження тощо. Виявлення передракових патологій та пухлин на ранній стадії.
  • Дерматоскопія. Обстеження утворень шкіри на найсучаснішому обладнанні FotoFinder's Bodystudio ATBM. Створення карти родимок. Виявлення небезпечних пухлин на ранній стадії.
  • Лабораторна діагностика. Різноманітні дослідження крові, сечі.
  • Всі види біопсії (включно з біопсією кісткового мозку та біопсією сторожового лімфовузла). Отримання зразків тканин для детального дослідження в лабораторії.

Як підтверджується діагноз?

Встановлення точного діагнозу неможливе без дослідження зразків тканин (їх отримують під час біопсії).

Біопсійний матеріал прискіпливо вивчається під мікроскопом у власній лабораторії LISOD, а після цього надсилається у партнерські медичні заклади. У більшості випадків остаточне дослідження проводиться в експертній лабораторії в Німеччині. Таким чином діагностуються навіть рідкісні хвороби.

Це ключовий момент для встановлення діагнозу та з’ясування особливостей пухлини.

Професійний підхід

Наші лікарі — це висококласні фахівці з багаторічним досвідом. Вони бачать те, що інші можуть пропустити. Аналізують кожен ваш симптом, прискіпливо розглядають всі показники і зображення на моніторі. Вони працюють із найскладнішими технологіями, щоб ви мали високі шанси на якісну діагностику та ефективне лікування.

Рак може змінювати правила гри, але ми завжди на крок попереду!

 

Запишіться на обстеження і отримайте точний діагноз:

0-800-500-110 — дзвінки по Україні безкоштовні;

+38-044-277-8-277

Інші новини