Знайомтеся! Радіаційний онколог Елі Сапір (Ізраїль)

Знання та вміння фахівців — це основа, від якої залежить успішність лікування. Тож Лікарня ізраїльської онкології LISOD продовжує залучати найкращих спеціалістів із різних напрямків онкології!

Нині можемо поділитися чудовою новиною! До команди фахівців відділення променевої терапії LISOD приєднався один із найвідоміших лікарів Ізраїлю — Елі Сапір.

Головне про лікаря

Доктор Сапір має величезний клінічний досвід лікування різноманітних онкологічних захворювань, вважається одним із провідних експертів Ізраїлю в терапії пухлин голови та шиї. Серед перших в Ізраїлі та світі почав застосовувати стереотаксичну радіохірургію при утвореннях печінки, підшлункової залози та легень.

Очолює низку клінічних дослідницьких проектів, їх мета — поліпшення результатів лікування та підвищення якості життя онкологічних пацієнтів, яким призначена променева терапія.

Під час консультацій пацієнтів LISOD лікар завжди наголошує, що вони мають можливість отримати найсучасніше лікування. Променева терапія ефективна при багатьох видах раку та підвищує шанси подолати серйозну хворобу. Планування лікування проводиться індивідуально, з урахуванням багатьох нюансів. Це дає змогу провести променеву терапію надзвичайно точно

Професійний досвід

Працював заступником головного лікаря амбулаторної онкологічної клініки та онкологом-радіологом відділення радіаційної онкології Єврейського університетського медичного центру «Хадасса» (Єрусалим, Ізраїль).

Протягом двох років був клінічним та науковим співробітником відділу радіаційної онкології Мічиганського університету (США).

Зараз доктор Сапір — керівник Інституту радіаційної онкології при лікарні «Самсон Ассута Ашдод», а також голова Національної групи Ізраїлю з радіаційної онкології.

Співпраця з LISOD

Віднині Елі Сапір — куратор відділення променевої терапії LISOD.

Він бере участь у консиліумах, що визначають тактику променевого лікування для будь-якого пацієнта лікарні. Саме тому кожен, хто звертається до LISOD, може бути впевнений: він в руках найкращих і найдосвідченіших фахівців.

Для українських пацієнтів це чудова можливість пройти лікування за ізраїльськими стандартами і принципами — водночас не залишаючи меж рідної країни.

Запишіться на консультацію у LISOD:

0-800-500-110 — дзвінки по Україні безкоштовні;

+38-044-277-8-277.

Інші новини