LISOD: варто знати!

Останні обстріли критичної інфраструктури (хай згинуть наші вороги!) показали, наскільки ми всі вразливі. Зокрема, дуже важко — не мати доступу до потрібної інформації через те, що немає світла, інтернету або просто розрядився телефон.

Тож сьогодні про всяк випадок хочемо нагадати своїм пацієнтам усе найважливіше.

1. Ми працюємо. Навіть якщо за вікном щось гупає чи літає, ми залишаємось на робочих місцях. У будь-яких умовах діагностуємо та лікуємо рак, пацієнти можуть до нас звертатися, коли у них виникає потреба.

2. Маємо дві локації, тож можна обирати, куди приїхати ближче/зручніше/безпечніше. Чернівці і Київ. Так, якщо чіплятися до слів, то насправді с. Плюти, але з Києва є безкоштовний трансфер, тож для нас це одне і те ж)).

3. У нас є все необхідне. Ми працюємо цілком автономно.

  • Власна електропідстанція — завжди є світло.
  • Власна свердловина — завжди є чиста вода.
  • Власна котельня — завжди є тепло.
  • Власний Starlink — завжди є інтернет.
  • Власна мобільна вишка — завжди є зв’язок.

4. Працюють усі відділення. Щоденно проводяться консультації (і в лікарні, і онлайн), діагностика (включно з КТ, МРТ, ПЕТ-КТ), хірургічні операції (при онкологічних та неонкологічних патологіях), променева терапія, медикаментозна терапія (гормональна, таргетна та хімієтерапія, а також імунотерапія).

ПЕТ-КТ — лише в Києві.

5. Тактику лікування кожному пацієнту визначає консиліум, який проводиться щодня за участю ізраїльських фахівців. Наша мета — у будь-яких обставинах дати можливість людині отримати сучасне і якісне лікування за міжнародними протоколами.

6. Не варто везти із собою тижневий запас харчів. У затишному кафе, як завжди, можна поїсти по-домашньому. Готуємо смачно та саме так, як радять дієтологи.

7. Контакт-центр працює, надає інформацію про все, що відбувається в лікарні, записує на прийом та процедури. Якщо ви не змогли додзвонитися, заповніть на сайті форму для зворотного дзвінка - і ми зв'яжемося з вами одразу, коли б ви не з'явилися в мережі. Тримаємо на контролі кожну отриману заявку.

8. Якщо допомога потрібна терміново, а зв'язку у вас немає, просто приїжджайте. Ми зробимо все, щоб ви отримали консультацію і лікування у найкоротші терміни.

Пам'ятайте: ми поруч. Працюємо без блекаутів, щоб тисячі людей мали шанс на одужання.

Наближаємо перемогу світла над темрявою!

Зв'яжіться з нами:

0-800-500-110 дзвінки по Україні безкоштовні;

+38-044-277-8-277;

+38-050-300-32-10 (Viber, WhatsApp, Telegram);

або через сайт lisod.ua.

Інші новини