Безкоштовна консультація професора Галя Меркеля

Чекаємо ваших запитань! Відповіді — уже в серпні!

Меланома. Агресивна й безжальна. І водночас одна з тих пухлин, що надзвичайно успішно виліковуються на ранній стадії. За останнє десятиліття з’явилося чимало відкриттів у напрямку лікування меланоми, які значно зменшують шанси хвороби на перемогу. І технології продовжують вдосконалюватися.

Скористайтеся можливістю і надішліть запитання фахівцю, що знає про сучасні методи лікування меланоми абсолютно все! Відповіді прозвучать в межах ефіру «LISOD-онлайн» найближчим часом!

Наш спікер

Професор Галь Маркель (Ізраїль). Очолює Онкологічний центр Давідов у лікарні Рабін в Ізраїлі. Протягом багатьох років займається лікуванням і дослідженням меланоми. Провідний експерт із лікування раку шкіри та меланоми в Ізраїлі. Доцент кафедри клінічної мікробіології та імунології Тель-Авівського університету.

Головні напрямки діяльності — імуноонкологія та лікування меланоми, немеланомних новоутворень шкіри, плоскоклітинної та базально-клітинної карциноми шкіри тощо.

Володар великої кількості нагород від Ізраїльської асоціації онкології та променевої терапії, Ізраїльської асоціації пластичної хірургії, Асоціації боротьби з раком тощо, а також наукових грантів від фондів в Ізраїлі та по всьому світу.

Член Європейського та Американського товариств онкології та досліджень раку (ESMO, AACR, ASCO). Член Всесвітнього товариства з досліджень меланоми. Член Ізраїльського товариства з дослідження раку. Член Ізраїльської асоціації клінічної онкології та променевої терапії.

Про LISOD-онлайн

Цей проєкт створений для підтримки онкопацієнтів. Ми допомагаємо зорієнтуватися і зрозуміти напрямок, у якому варто рухатися пацієнту, щоб лікування було результативним.

Зверніть увагу: оскільки лікар під час ефіру отримує обмежену інформацію про пацієнта, рекомендації не є остаточними. Детальну тактику лікування може визначити тільки консиліум лікарів після вивчення всієї медичної документації пацієнта.

Хто може взяти участь?

Будь-яка людина, яку цікавлять причини виникнення меланоми та сучасні принципи лікування цього захворювання.

Де і коли?

Консультація відбудеться в рамках відеотрансляції на фейсбук-сторінці LISOD у серпні. Запитання приймаються вже зараз. Під час ефіру поставити запитання буде неможливо.

Скільки коштує?

Консультація безкоштовна.

Куди надсилати запитання?

На пошту [email protected] з поміткою «Запитання для LISOD-онлайн».

Інші новини